IPMA-certificering

Ben je echt zo goed?

Ben je (senior) projectmanager, programma-/portfoliomanager of projectdirecteur? Durf je de uitdaging aan om het niveau waarop je werkt te laten bevestigen door erkende collega’s? Dan is het nu tijd om je te laten certificeren tegen de IPMA-competenties.

First assessor

Als first assessor is Noud van Roermund van KWAVARO sinds 1995 bevoegd op alle IPMA niveaus van C t/m A de beoordeling uit te voeren, inclusief hercertificering. Hij heeft in bijna 20 jaar inmiddels vele honderden kandidaten als assessor beoordeeld. In de loop van 2015 is hij in Nederland gestopt met het assessorschap om meer ruimte te krijgen voor het begeleiden van kandidaten.

Begeleiding

KWAVARO concentreert zich op de begeleiding van de levels B en A. Om een onafhankelijke certificering te waarborgen kan uiteraard niet het assessment voor de certificering worden afgenomen. Dit wordt altijd gedaan door een team van twee onafhankelijke assessoren (op dit moment onder de vlag van IPMA certificering Nederland).
Begeleiden is altijd maatwerk, afhankelijk van uw behoeften. Neem contact op om daar eens over van gedachten te wisselen.