Home Missie / visie Klanten Diensten Galerij over KWAVARO Contact koppelingen

Copyright © 1998…2018 KWAVARO. Alle rechten voorbehouden.


Werkervaring

Na een technische loopbaan en projectmanagement is Noud van Roermund via het project Stormvloedkering Nieuwe Waterweg aan de interne kwaliteit van de Bouwdienst Rijkswaterstaat gaan werken.

Toen de zaken daar goed voor elkaar waren is hij in 1999 overgestapt naar Luchtverkeersleiding Nederland in de functie van Manager Quality Management. Kwaliteit behelst daar uiteraard ook het aspect veiligheid!

In 2005 is hij Bestuursvertegenwoordiger Kwaliteit geworden en Process Owner van het proces Bedrijf Ontwerpen en Verbeteren. In die hoedanigheid vervulde hij ook de rol van opdrachtgever, programmamanager en projectmanager van strategische projecten.
Vanwege de betere herkenbaarheid in een internationale context is de functie inmiddels Quality manager genoemd, met nog steeds een directe lijn naar het bestuur.
De laatste jaren zijn de aspecten risicomanagement en compliance een explicieter onderdeel van zijn takenpakket geworden, naast het verbinden van alle personen en aspectsystemen in het ene organisatiesysteem.

Meer informatie is te vinden in zijn LinkedIn profiel.